Kristályterápia

A kristályok  információ-átadó képessége nélkülözhetetlen szerepet játszik modern világunk mindennapjaiban. Az információ tárolására, fogadására és továbbítására kristályokat (elsősorban kvarcot) alkalmazunk, nélkülük nem lennének számítógépek, elektromos irodai berendezések, mikrohullámú sütők, elektronikus gyújtású autóink és még sorolhatnánk tovább, de ez még csak a kezdet…

A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, s olyan finomenergia mezővel rendelkeznek, melyek szabályozni tudják az élőlények belső energiaáramlását, feltöltik energiával, védik őket, s erősítik meglévő képességeiket.

A kristálygyógyászat a kristály tudatával történő gyógyítás tematikailag rendszerezett módszertana.

A kristálygyógyászat a kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza tudati irányítással a gyógyító, kiegyensúlyozó terápiák során.  A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból.  Olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, a belső energiaáramlást szabályozzák. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani. A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

 

A kristályenergia működése

 

Bizonyára járt már gyógyfürdőben, és hogy érezte magát azután? A gyógyvízben található ásványi anyagok a nélkül segítenek szervezetünknek, hogy lenyelnénk őket. 

A kövek, kőzetek is ásványokból állnak. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.


A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek a hordozói, rezgésükkel energiát tudunk átadni, közvetíteni vagy harmonizálni, így fejtik ki gyógyító hatásukat. A kristályok közül a kvarckristály az egyik leggyakrabban és legnagyobb mennyiségben előforduló fajta. A kristályok, különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek,  amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, szabályozzák a belső energia-áramlást.

A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

                                                                                                                                                                                                                                (Forrás: Kardos Anita- Kristályakadémia)

 

A kristály terápia időtartama


A kristály terápia széken ülve történik. Felnőtteknél általában 35-40 perc, gyerekeknél 15-20 perc. Ha Reiki kezelés is kíséri, akkor 20-25 perc.

 

 

Figyelemfelhívás!

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat.